" Og så tar du tredje dør til høyre"

På samme måte som Arsenal for ikke så mange ukene siden hentet Mikel Arteta læregutten til Manchester City manager Pep Gardiola og fikk stor suksess som følge av det, har Huddersfield nå gjort noe lignende.

Huddersfield som virkelig trenger å gjøre noe før neste sesong har hentet Carlos Corberan fra Marcelo Bielsas trenerstab i Leeds.

Corberon erstatter Danny Cowley, som ble sparket på søndag 48 timer etter at Hudderfield Town sikret Championship overlevelse med en 2-1-seier over West Brom.

Les: Stortalentet er bedre enn både Rooney og Best

Spanske Carlos Corberan var Valencia keeper, men klarte aldri å komme over nivå 2 i Spansk fotball. I en alder av 23 år bestemte han seg for å heller bli manager.

Corberan har tidligere jobbet sammen med slike som Manuel Pellegrini og Ernesto Valverde i løpet av sin tid som trener på Villarreal.

Etter å ha rotet rundt som manager på egne bein i Saudi-Arabia og på Kypros ble han en del av Marcelo Bielsas stab for et par år siden.

37 åringen har tydeligvis gått i en god skole, for nå er han klar for større oppgaver, flaks er det at Corberan ikke trenger å kjøre så langt, det tar bare 30 minutter med bil fra Leeds til Hudderfield.

«Vi er glade for å ønske Carlos velkommen som vår nye hovedtrener i dag. Etter to vanskelige sesonger har vi brukt mye tid på å finne ut hvilken klubb vi trenger å være fremover», sa Huddersfields sportsdirektør Leigh Bromby til klubbens hjemmeside.

Huddersfield har nettopp avsluttet sesongen i Championship, hvor de endte som nummer 18.

Les: Southampton sa ja, Pierre-Emile Højbjerg nekter