Deila en populær mann i Belgia. (foto: club brugge, twitter)

Club Brugge har i løpet av noen måneder blitt «norsk». Klubben, som med «én hånd» imponerte stort i Champions League, mens «den andre» sparket to trenere, inkludert Scott Parker. Den tidligere Premier League-manageren fikk under tre måneder i jobben. Nå jobber Ronny Deila med å skape ro i klubben.

Den norske U21-landslagsspilleren Antonio Nuse var med på hele reisen – som denne sesongen fortsetter med Ronny Deila ved roret. Den nye Club Brugge-treneren hentet inn Hugo Vetlesen (som for øvrig dro til med sin første scoring i Conference League-kvalikkamp mot Uwe Röslers klubb). Nå er en tidligere toppscorer i Eliteserien også på vei.

LES: Skal overtale Sergio Ramos til å signere for ikonisk storklubb

Forrige sesong var den tidligere Bodø/Glimt-stjerna Philip Zinckernagel på utleie i Belgia fra Olympiakos. Klubben var Standard Liege – hos nettopp Ronny Deila. Her leverte dansken solide 10 scoringer på 28 kamper. Nå ser det ut til at 28-åringen snart er ny mann i Deila-troppen.

Zinckernagel så ut til å være på vei til Trabzonspor, men ifølge belgiske Het Nieuwsblad ender dansken på permanent overgang til Club Brugge. Kult.

LES OGSÅ: Yann Sommer får hovedrollen hos Champions League-finalisten