Larsson har spilt med de største.

Etter en liten gjesterolle i Solsidan som trener for en umotivert rikmannssønn har han fått status som en ok fyr også hos folk som ikke følger fotball. – Med over 100 landskamper og spill for klubber som Barcelona, Celtic og Manchester United var det mange, inkludert ham selv som mente han hadde et perfekt utgangspunkt som fotballtrener. 

Det har ikke gått så bra, Henrik Larsson som har trent Landskrona, Falkenberg og Helsingborg har fått et «taperstempel». 47-åringen har ikke hatt treneroppdrag siden Helsingborg forsvant ut av Allsvenskan i 2016.

Les: Tidligere Manchester United-kjempe fikk sparken som trener

Nå får han en mulighet for å rette opp inntrykket folk har av han som trener, han gjør comeback som trener i svensk fotball. 1.-divisjonsklubben Ängelholm blir neste arbeidsgiver. – Klubben ligger på kanten av stupet på kvalifiseringsplass.

https://twitter.com/viasikt/status/1047593457219506181

«Henke» blir hentet inn i trenerstaben for å skape ny energi. Han skal opptre i spann med hovedtrener Alexander Tengryd i sesongavslutningen.

– Vi har fortsatt dette i egne hender, men vi trenger å gjøre noe med den svake trenden vi er inne i si, sier klubbens leder Mikael Modig.