Rimelig sikker Rodrigo de Paul er etter eller annet sted

Copa America var en fantastisk opplevelse for midtbanespiller Rodrigo De Paul, Argentina vant sin første internasjonale turnering med Lionel Messi på laget etter å ha slått Brasil 1 – 0 i finalen på søndag.

Den 27 år gamle Udinese spilleren var klar over før han gikk ut på gressmatta på Maracanã (fikk et gult kort) var at dealen med La Liga mestrene Atletico Madrid var på plass. – Fra å spille på Udinese, som befinner seg et godt stykke unna toppen i Serie A er han nå i en av Europas aller beste klubber.

Les: Lionel Messi klar med signaturpennen så snart Copa America feiringene er over

De Paul sa: “Jeg er veldig glad, jeg skal bli med i mesteren i La Liga, og jeg er bevisst på det ansvaret det innebærer. Det er et stort steg i fotballkarrieren.

Dessuten, på grunn av tidspunktet, like etter å ha vunnet Copa America … fyller dette meg med styrke til å oppfylle alle forventninger.

«Jeg er en fotballentusiast, og på grunn av min erfaring med spansk fotball kjenner jeg Atletico Madrid veldig godt.»

Atletico Madrid bekrefter at de har signert Rodrigo De Paul og signert en kontrakt som strekker seg til sommeren 2026. – Atletico skal ha betalt 35 millioner euro for midtbanespilleren.

Les på Popidol: Hvorfor cashback er bedre enn tradisjonelle casinobonuser

De Paul hadde en veldig imponerende sesong for Udinese i 2020-21, og ga 10 assist.

Han har scoret 34 mål og gitt 36 assistanser i 184 opptredener for det italienske laget.

De Paul begynte sin karriere i Racing før han flyttet til Valencia i 2014. Han ble med i Racing i 2016 før han begynte for Udinese.