Ancelotti har skjønt hva som skal frigjøres hos Bellingham. (foto: Real Madrid)

Han var allerede en gigant hos Borussia Dortmund, men fra første kamp i Real Madrid-drakta skjedde en merkbar forvandling. Ja, han hadde flere av verdens beste spillere rundt seg, men for 20-åringen er det Carlo Ancelotti som skal ha mye av æren.

-Tegnet på en god manager er når han får deg til å tro at du er litt bedre og gir meg friheten til å streife rundt, Han er en topp person, får meg til å føle meg komfortabel. Han har vært fantastisk i å hjelpe meg med å tilpasse meg, forstå potensialet mitt. Jeg har spilt mer som en nr. 10. Hos Dortmund var jeg dypere og hos Birmingham over alt. Det har definitivt stått på ham (Ancelotti), sier Bellingham ifølge Goal.

LES: Daily Mails kandidat til å ta over jobben etter Jürgen Klopp fjerner seg selv fra lista

Carlo Ancelotti går for å være en av markedets største taktikere. Måten han har løftet Bellingham til neste nivå i løpet av rekordtid og har gitt Real Madrid valuta for gigantinvesteringen i engelskmannen fra første serierunde, er oppsiktsvekkende.

Toppscorer Jude Bellingham står med 20 mål på 34 kamper og jakter neste scoring i hvert eneste minutt på kamparenaen i sin nye rolle.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Real Madrid

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet