Begynner å bli utålmodig. (foto: chelsea, twitter)

Det er to spillere i Bundesliga som denne sesongen har stått frem som de mest ettertraktede unge spillerne. Nå gjør Chelsea «rent bord» og sikrer seg begge.

Vi må gni oss i øynene i disse viruskaostider. Chelsea har allerede sikret seg Liverpool- og United-mål Timo Werner for rundt 570 millioner kroner. Liverpool hadde lyst, prøvde, men innså at de ikke hadde råd. En annen som har vært på radaren til Klopp og også Solskjær, er Kai Havertz.

Les: Klopp bekrefter at Liverpool-legenden er ferdig

21-åringen blir rost opp i fotballskyene og blir sett på som en av de offensive motorene i det tyske landslaget de neste ti-tolv årene.

På tirsdag hevdet Goal at Chelsea hadde siktet seg for alvor inn mot en Havertz-overgang i sommer. Flere storklubber skal da ha rygget ut døra da overgangssummen ligger i fantasiland på rundt 1,1 milliarder kroner.

Tyske Bild hevder på onsdag at Kai Havertz har gitt beskjed til Bayer Leverkusen at han har tatt sitt valg for neste sesong.

Selg meg til Chelsea.

Real Madrid har ikke trukket seg, men ifølge Bild har La Liga-giganten behov for å rydde opp i viruskaoset før de er tilbake for Havertz-overgang i 2021.

Les på F7: Reis på dagsturer med Leiebil – Malaga by er den perfekte basen

Stemmer det at Havertz har gitt klubben sin beskjed om at Chelsea skjer, blir det ingen venting på at Zidane og gjengen først skal rydde opp i sysakene sine.

Det tyske supertalentet vil til Premier League, Chelsea er klar for å gjøre «rent bord» og Bayer Leverkusen må overbevise Premier League-klubben at de styrer forhandlingene og kutter ikke strengen til Havertz uten en milliard for tort og svie.

Werner og Havertz til Premier League i samme klubb. Lampard, you´re on fire!

Les: Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace