Grrr. (foto: Liverpool, twitter)

3-0 tapet mot Watford var en vekker for Liverpool, men ifølge Klopp uungåelig. Det måtte komme et tap til slutt i Premier League. Da hadde Atletico allerede sørget for et tap i Champions League. Så hva nå når «selv» Chelsea sender Liverpool hjem med tap, har Klopp og gjengen bommet totalt på formtoppen?

Atletico-tapet var tøft, Premier League-tapet mot Watford var stygt, FA Cup-tapet mot Chelsea var irriterende, men som fortjent.

– I dag fortjente vi å tape fordi de scoret to ganger og vi gjorde store feil på begge målene, oppsummerer Klopp til BBC.

Les: Morten Gamst Pedersen: «Back to the roots»

Liverpool-manageren er ikke interessert i å se de tre siste kampene som beskrivende for formen til spillerne, men må innrømme at det har vært noen tunge uker.

– Det var mye jeg likte ved prestasjonen vår i dag, men vi vet vi må bli bedre. Det har ikke vært de tre beste ukene av sesongen, men nå har vi sjansen til å gjøre de tre neste ukene til de beste, og det er planen, sier Klopp.

Liverpool har vist sine menneskelige sider, men vi skal ikke glemme at sesongens viktigste mål er å blir å hente Premier League-trofeet til Anfield for første gang på flere tiår. Når dette er oppnådd, er det ingen som kommer til å huske et tap mot bunnlaget Watford, eller en FA Cup-kamp mot Chelsea.

På lørdag venter Joshua King og Bournemouth i Premier League. De tror de lukter Liverpool-blod.

Vi mener de tar feil. Dette er fortsatt Liverpools sesong!

Les: Mourinho snur 180 grader – nekter å gå i United-fellen