Hector Bellerin

Den ekstremt raske høyrebacken Hector Bellerin har slitt med skader i det siste, men det har ikke hatt noen innvirkning på det faktum at 25 åringen er i kikkerten til en rekke store klubber.

Hector var knapt 8 år da han ble en del av Barcelona, Arsenal hentet han så snart det var lov og har hatt stor glede av han på førstelaget de seks siste årene.

Les: Diario Sport: Barcelona sikrer seg Manchester City-spiller

Det spanske hurtigtoget føler han er i et veiskille og selv om landsmann Mikel Arteta synes å ha fått Arsenal inn på vinnersporet igjen vil Hector sjekke ut hvor han står.

Mestre fra tre store ligaer har han på toppen av sin liste

Daily Express skriver at det er en god sjanse for at valget ender på exit, spesielt med tanke på hvem som frister. – Den franske storklubben Paris Saint-Germain og årets seriemester i Ligue 1, Juventus som leder Serie A med så stor margin at de i praksis er seriemestre og Bayern München som har vunnet årets Bundesliga er alle opptatt av å signere Hector Bellerin.

Den franske storklubben skal ha et øye til Arsenals høyreback Hector Bellerin, ifølge Daily Express.

Spanjolen kan komme til å forlate London-klubben i sommer etter ni år på Emirates. Hurtigtoget har slitt med store skadeproblemer det siste året, men også Juventus og Bayern München følger etter rapportene også med på 25-åringen. – Må mangler det egentlig bare at Real Madrid og Liverpool melder sin interesse så er femkløveret komplett.