Hector Bellerin

For snart ti år siden forlot en av Arsenals største stjerner Hector Bellerin Barcelona sitt akedemi La Masia. – En overgang som i dag ikke hadde vært mulig i og med at han bare var 14 år gammel.

Det er valg på ny president i Barcelona og det deles ut valgflesk til høyre og venstre, ofte luftige ting som at Pep Guardiola kommer tilbake eller at Leonel Messi blir for alltid.

Les: Selv ikke Massimiliano Allegri kan redde Arsenal nå!

Hector Bellerin som ble regnet som et av Spanias aller største talenter ble snappet opp av av Arsenal i 2011, høyrebacken var en av tidligere manager Arsène Wenger sine absolutte favoritter og suksesser. – Joan Laporta er en av favorittene til å bli neste Barcelona-presidenten, og for å skaffe seg nok stemmer må han komme med klare visjoner og planer for fremtiden til storlaget.

En av de første han ønsker å forsterke med, er nemlig Bellerin. Skal vi tro The Mirror har det allerede vært kontakt mellom partene, og tidlige forhandlinger skal være underveis. Det hevdes at en sum på drøye 22 millioner pund skal være nok for å overbevise Arsenal om å selge.

Paris Saint-Germain ga i sommer et bud på 25 millioner euro (omtrent det samme som Barcelona snakker om) som Arsenal sa nei takk til. Nå er imidlertid Arsenal i en meget vanskelig situasjon, de gjort en rekke store kjøp uten å lykkes sportslig. Skal klubbens neste manager ha penger å kjøpe for må stjerner selges, da kan det være nødvendig å selge klubbens raskeste spiller og en av balløyas raskeste forsvarsspillere.

Les på F7: SAS låner 1,5 milliarder av GIEK