Verdig avslutning. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea kjørte over Arsenal i Europaligafinalen. For Eden Hazard ble dette en verdig avslutning – for det blir vel det det var?

Belgieren sto selv for to av de fire scoringene, og var selvfølgelig fornøyd med tittelen i det nestebeste selskapet.

(foto: chelsea, twitter)

Og fremtiden?

-Jeg vet ikke ennå. Jeg tror det vil bli avgjort i løpet av de neste dagene. Jeg tok avgjørelsen min for to uker siden. Nå er det opp til klubbene, begge klubbene. Jeg tror det blir adjø, men i fotball vet du aldri. Min drøm var å spille i Premier League og jeg har gjort det syv år for en av de største klubbene i verden. Kanskje det er på tide med en ny utfordring, sier Hazard ifølge Sky Sports.

(foto: chelsea, twitter)

Bye bye, Mr. Hazard. Takk for underholdningen!

Les: Zlatan – fra karantene til scoring