Hjem Bundesliga Håvard Nielsen ny klubb etter en sesong uten mål

Håvard Nielsen ny klubb etter en sesong uten mål

juli 15, 2017

Håvard Nielsen har flere år i tysk fotball etter han forlot Vålerenga som 17 åring.  Sist sesong for Bundeligaklubben SC Freiburg. Nå rykker han ned til 2. Bundesliga klubben Fortuna Düsseldorf. Den 24 år gamle spissen har spilt 11 kamper siden overgangen til Freiburg fra Red Bull Salzburg i fjor, men ikke fått nettkjenning. 

Nå har han skrevet en treårskontrakt med den tradisjonsrike klubben fra Flingern og vil ifølge klubbens hjemmeside på draktnummer 16. Ting går fort, allerede idag reiser han til Østerrike og Maria Alm hvor laget er på treningsleir.

Fortuna Düsseldorf har signert Håvard Nielsen. Den 24 år gamle spissen flytter fra SC Freiburg på den røde og hvite. Når tradisjonelle klubben fra Flingern har han signert en tre-års kontrakt til 30. juni 2020th Nielsen kommer i rød og hvite bære nummer 16 og vil reise så tidlig som lørdag i den østerrikske Maria Alm, hvor han møter treningsleiren til sitt nye lag.

Håvard Nielsen til lokalpressen: «Jeg er veldig glad og fornøyd med å nå være i Fortuna. Jeg har hørt bare gode ting om klubben og dens fans. Nå ønsker jeg oppdage laget og måten de ønsker vi skal opptre på banen. Selvfølgelig trenger man som en ny spiller får litt tid, men jeg er sikker på at akklimatiseringen ikke vil være vanskelig for meg. Jeg ser frem til den tiden som er foran oss. »

Friedhelm Funkel, hovedtrener i Fortuna Düsseldorf sier om Håvard: «Vår tålmodighet har betalt seg: Håvard Nielsen er et flott tillegg til vår offensive satsning. Han har allerede oppnådd erfaring fra over 150 profesjonelle kamper til tross for sin unge alder på 24 år. Han har bevist sin treffsikkerhet allerede i fire forskjellige ligaer».

 

 

(c) bilde: UEFAVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.