John Arne Riise

Roma og Liverpool-legende John Arne Riise startet og stoppet, (#1nesten) sin karriere i Aalesund. – Etter han la fotballskoene på hylla ble det trenerutdanning og telefon til klubber som hadde en ledig jobb.

En periode fikk han de litt «odde jobben» som sportsdirektør for den maltesiske klubben Birkirkara FC for så å lede Tønsberg-laget Flint i en kort periode. – De siste to sesongene har han vært hovedtrener for Avaldsnes i Toppserien.

Etter en elendig start der, hvor presse og fans, inkludert oss i Sporten.com minnet John Arne Riise om at Toppserien er kvinnefotball og at tilrop som «kom igjen gutta» ikke passer, ser ting ut til å gå bedre.

Lars Arne Nilsen fikk endelig sparken som hovedtrener i Aalesund etter en elendig start på sesongen. Aalesund står etter fem kamper med null poeng, null scorede mål og tolv baklengsmål.

Les: Nå har Lars Arne Nilsen fått sparken

Haugesunds Avis har sput ålesunder og Avaldsnes-trener John Arne Riise om han har hørt noe fra Aalesund: «Nei, det har jeg ikke. Men det er flere som har stilt samme spørsmålet i dag. Og jeg tenker at det er naturlig at navnet mitt blir nevnt i en slik sammenheng».

– Hvis AaFK tar kontakt – hva da?

– Det har jeg ærlig talt ikke tenkt noe særlig på og kan derfor ikke si så mye om. Jeg får eventuelt ta det der og da, sier Riise.

Alltid på tilbudssia 🙂

Les på F7: Tinder trekker seg endelig ut av Russland

#1 Spilte et par kampen for Sportsklubben Rollon i fjerdedivisjon.