Jens Petter Hauge jubler med sine lagkamerater i AC Milan. Foto: Milan

Jens Petter Hauhe fikk sin AC Milan-debut etter overgangen fra Bodø/Glimt i kampen mot Spezia i Serie A.

Etter 71 minutter mot Spezia fikk Jens Petter Hauge sin debut for AC Milan. 20-åringen fra Bodø startet på benken for hjemmelaget i kveldens seriekamp mot Spezia.

Han kom inn for Brahim Diaz i kampen mot Spezia, på stillingen 1-0 til Milan. Rafael Leao scoret kampens første mål, etter 57 minutter. Etter 76 minutter la Theo Hernandez på til 2-0, før Leao satte inn 3-0 etter 78 minuter.

Milan-trener Stefano Pioli hintet lørdag om at nordmannen kunne gå rett inn i førsteelleveren, men slik ble det altså ikke.

– Han kan komme til å få spille, kanskje også fra start. Det til tross for at vi bare møtte ham i går, sa Pioli, ifølge Gazzetta dello Sport.

Hauge ble torsdag klar for Milan på en femårskontrakt. Overgangen fra Bodø/Glimt skjedde en uke etter at han både scoret og hadde målgivende pasning for Glimt mot nettopp Milan på San Siro i kvalifiseringen til europaligaen.

Headingen på mål ble avblåst

Nordmannen skulle sin sjanse i oppgjøret. Først i det 81 minuttet dukket Hauge opp på bakre stolpe på en Milan-corner, men lyktes ikke med å styre headingen på mål, dommeren blåste imidlertid frispark i mot Bodøværingen ett korrekt frispark viste Tv-bildene.

20-åringen viste null respekt for mer etablerte stjernespillere og hadde flere ballberøringer, men nordmann fikk ikke scoringen i debuten. Allerede i kampen etter landslagspausen kan han faktisk starte for gigantklubben.