Kane sikkert spent på hvem som skal lede ham til titler. (foto: Bayern München)

Forrige uke meldte sjefen for det tyske fotballforbundet at Julian Nagelsmann var ønsket videre i jobben som landslagstrener også etter EM-sluttspillet, men at 36-åringen har tilbud fra flere storklubber. Avgjørelsen skal bli tatt i løpet av de kommende ukene. Nå skjønner vi hva Nagelsmann venter på.

Det var alt annet enn god stemning mellom Nagelsmann og Bayern-ledelsen da klubben overraskende ga ham sparken i mars 2023. Siden den gang er hele Bayern-ledelsen byttet ut. Ifølge tyske Sky Sports er Nagelsmann på sikker vei mot en totalt overraskende retur.

LES: Atalanta viser store svakheter før Liverpool-kampen

Det tyske mediet hevder det pågår konkrete forhandlinger om en kontrakt på tre, fire år, der Nagelsmann selv er tent på å returnere for å avslutte prosjektet sitt.

For Nagelsmann blir dette en retur til klubben der Thomas Tuchel har «tapt» bundesligatittelen for Bayern, altså et helt annet utgangspunkt enn da han ble hentet fra RB Leipzig i 2021 for ville 25 millioner euro for å lede klubben som trodde de var uovervinnerlig i Bundesliga.

F7: Tidligere Liverpool-spiller Naby Keita i full clinch med klubben

For Harry Kane blir dette et helt nytt bekjentskap, men etter Bayerns skuffende sesong så langt, på tross av rekord-prestasjon av toppscorer Kane, ønskes endringen velkommen. Harry Kane har kommet for titler hos Bayern München, Nagelsmann hadde aldri returnert hvis han ikke så potensialet til det samme.

Alt du trenger å vite: Bayern München – Arsenal