Det er ikke lenger mulig å lese en artikkel som har noe med Harry Kane å gjøre uten at det kommer en kommentar om at han forlot Tottenham for å vinne trofeer og at sesongen han landet i Bayern München blir den tyske storklubben uten Bundesliga gull på 11.år.

Vel, uansett Harry Kane har tatt seg tid til å sende sin lagkamerat gjennom åtte år i Tottenham Son Heung-min en hyllest i forbindelse med kamp nummer 400. Son Heung-min overtok kapteinsbindet etter Harry Kane da han dro til Bayern München i fjor sommer.

Les: Ringte italiensk suksessmanager minutter etter overtidstapet mot Chelsea

Harry Kane har avslørt at han ser Son Heung-min «hver uke».

Son spilte sin 400. kamp for Spurs i deres 1-1 uavgjort mot West Ham United tirsdag kveld, bare noen få dager etter å ha brøt seg inn i klubbens topp-fem på liste over toppscorere gjennom tidene.

For å feire Sons prestasjoner, samlet Tottenhams sosiale medier-team en rekke av hans tidligere lagkamerater for å sende ham videomeldinger.

Innlegget åpnet med en melding fra Kane, som forlot Spurs for Bayern München noen dager før starten av Premier League-sesongen 2023/24. «Hva skjer, Sonny? Ville bare nå ut og gratulere deg med 400 kamper for Spurs,» sa Kane . «Utrolig prestasjon, kompis. Tydeligvis vært så heldig å tilbringe mange av disse kamper med deg, så det har vært et privilegium! Flott fyr, en flott fotballspiller og fortsett med det, kompis.

Les på F7: Benzema skjønner endelig hva han har gjort

«Jeg ser på deg hver uke – fortsett å «crush it», fortsett å score mål, og jeg håper å se deg snart.»

Den engelske kapteinens avgang åpnet for at Son flyttet sentralt denne sesongen, hvor han har trivdes i Ange Postecoglous system.

30-åringen vil returnere til London denne måneden når Bayern-laget hans tar imot Arsenal i Champions League-kvartfinalen, mens han er satt til å bli hedret av Spurs når bayerne møter dem i en treningskamp før sesongen i august.

I 2 – 1 kampen mot Luton 30 mars satte Son Heung-min sitt mål nummer 160.