Har erfart såpass at han ikke skylder på mannen i dress. (foto: tottenham, twitter)

Da Tottenham tok imot Manchester United forrige helg var det snakk om at dette kunne bety slutten/nær slutten for enten Santo eller Solskjær. United forlot London med 0-3 seier og signerte samtidig oppsigelsen til Santo. Antonio Conte er nå den fjerde manageren (vi regner med vikar Ryan Mason) siden Champions League-finalist Pochettino ble definert som uegnet.

Selv om Harry Kane gjorde sitt beste for å slippe ut av Spurs-troppen i sommer, har 28-åringen vært med klubben gjennom alle fasene. Når Antonio Conte går ut på kamparenaen for Tottenham er Kane fortsatt overbevist om at det faktisk er opp til de 11 spillerne som befinner seg ute på gressmatta.

Les: Overbevist det blir lett å friste keeper Marc-André ter Stegen bort fra Barcelona

-Vi har ikke fått det ønskede nivået de siste årene. Vi må håpe at han (Conte) kan hjelpe oss til å nå de høydene igjen, mend det er først og fremst spillernes ansvar å nå dit. Conte har vist han kan, han har ikke noe å bevise, sier Kane ifølge Eurosport.

På torsdag var det full fart med 2-2 debut for Conte mot Vitesse i Conference League, på søndag går turen til den blå delen av Merseyside.

Kane fortsetter:

-Det viser store ambisjoner. Hans meritter taler for seg selv, og alle vet hva han har prestert og hvilken status han har. Vi har nå en manager og en klubb som tror på oss. Det viser ansettelsen av ham, avslutter Kane.

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

Dette kunne ha vært den samme talen fra Kane da José Mourinho ble hentet inn i 2019. Vi henger oss opp i det første Kane sa: Det er først og fremst spillernes ansvar å nå dit (til topps).

1 scoring og 1 assist fra Harry Kane på 9 Premier League-kamper forteller at Big Harry har mye ansvar å ta fremover.

Les: Jens Petter Hauge har funnet drømmemakkeren