Må få skydekket til å bryte opp over Man Utd.. (foto: united, twitter)

Big Harry er vant til at det blåser friskt rund ham, forrige sesong var det litt vel i overkant. «Alle» krevde at Maguire skulle gi fra seg kapteinsbindet, men vikar Ralf Rangnick så ingen grunn til å skape mer uro. Da Erik ten Hag signerte for United, slang engelsk media seg på og varslet at Maguire ville miste lederrollen. Etter den siste pressekonferansen til United-manageren er det ikke lenger grunn til å lure.

Harry stays!

LES: Juventus presenterer Paul Pogba

Når Erik ten Hag stiller seg foran en mikrofon, fyres det løs med spørsmål. Alt ved verdens største klubb interesserer, spesielt når Cristiano Ronaldo har varslet exit, forsterkningene som var varslet står fast i forhandlinger bare uker før sesongstart – og usikkerheten rundt Harry Maguire.

Engelsk media forventet en saftig historie på vei da spørsmålet til ten Hag kom om hvem som er United-kaptein kommende sesong.

-Harry Maguire er kapteinen. Han er en etablert kaptein som har oppnådd mye suksess, så jeg tviler ikke, sier ten Hag.

Tviler ikke. Da gratulerer vi Maguire med at han fortsatt har tilliten som lederen hos Man Utd. Det finnes vel de United-supporterne som ikke helt kan si seg enige i avgjørelsen.

LES: Fra Joao Felix til Darwin Nunez: Hvordan Benfica tjente over 10 milliarder