Skal tilbake til spillegleden han begynte å få hos Inter Milan. (foto: eriksen, twitter)

Prosjekt VM er i full gang for Christian Eriksen. Målet er satt om deltagelse i den danske VM-troppen, nå jobbes det med veien som skal gjøre det mulig. For dansken betyr dette ikke en rolig retur, men direkte ut i verdens tøffeste liga.

På fredag trente Eriksen med Ajax sitt ungdomslag, noe som fikk flere til å tro at det blir en rolig oppkjøring med noen Eredivisie-kamper hos gamleklubben. Agenten til 29-åringen avkreftet raskt dette.

Les: Serie A-spiss på plass hos Skandinavias beste klubb

-Han ønsker å komme til en klubb hvor han kan spille så mye som mulig. For å være i stand til å spille VM er han nødt til å bli fit og være aktiv på det høyeste nivået. Christian vil til Premier League, og jeg forventer at det skjer, sier Eriksens agent Martin Scoots ifølge De Telegraaf.

Vi regner med at det med agentens krystallklare «jeg forventer at det skjer» betyr at tilbudet ligger klart på balløya.

Brentford, Newcastle og Crystal Palace er alle linket til Eriksens comeback til fotballen og Premier League.

Les: Mangler bare legetime før Rosenborg har solgt Dino Islamovic

Nå skal vi ikke juge på oss noen medisinsk bakgrunn, men det høres definitivt ut som en knalltøff reise som ligger foran Eriksen de neste månedene. 1. Komme i form til å spille i verdens tøffeste liga, syv-åtte måneder etter kollapsen, 2. gjøre seg fortjent til spilletid i verdens tøffeste liga, 3. prestere i verdens tøffeste liga.

Vi ønsker dansken lykke til!