(c) Bilde: RBK: Anders Ågnes Konradsen

Det er ikke vanskelig å skjønne hvor viktig Anders Konradsen er for Rosenborg, siden han kom fra den franske klubben Rennes sommeren 2015 har han spilt 97 kamper. – Nå blir det mange flere.

Så langt har han startet i samtlige Eliteseriekamper denne sesongen og har puttet ballen i mål to ganger, den nye avtalen de har skrevet under i dag varer ut 2021.

Les: Endelig har Christian Gytkjær suksess igjen

Det frister fortsatt med et utenlandsopphold igjen for den 27 år gamle midtbanespilleren, men det burde ikke være et problem hvis den rette klubben dukker opp. Rosenborg er flinke til å cashe inn på spillersalg. Anders fortalte om sin utenlandsinteresse til Adresseavisen så sent som i januar.

«Det er selvsagt interessant, men for å være ærlig har jeg hatt ferie nå, og ikke tenkt mye på det»

Det å spille på utgående kontrakt er aldri bra, det gjelder for klubben som ser for seg å ikke kunne selge spilleren og spilleren som vil oppdage at klubber arbeider rundt han og blir uinteresserte.

Den tidligere Bodø/Glimt og Strømsgodset spilleren har forlenget med tre sesonger til, men det betyr ikke nødvendigvis at han blir, det betyr bare at trønderne tjener penger hvis han drar.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp