Neymar. (foto: psg, twitter)

Neymar er Neymar. Til tider briljant på banen, til tider en lidelse å følge i sine utenomsportslige krumspring. Etter å ha fulgt spillere som Alves, Thiago Silva, Ramos, Messi, Ronaldo, Zlatan og resten av veteranene, er Neymars alder ingenting å snakke om. 31 år ung snakker PSG-stjerna likevel om å trekke seg ut av europeisk toppfotball.

Få andre superstjerner har vært ute i så mange og lange strekk og likevel holdt seg på toppnivå. Ti år i europeiske toppligaer har likevel kostet. Natt til fredag var Neymar på tribunen i Brasil og fikk med seg da ungdomsklubben Santos spilte til 0-0 mot Audax Italiano i Copa Sudamericano.

LES: Tottenham kan nå bare glemme sportsdirektøren

PSG-spilleren leger ankelskaden sin og kjente tydeligvis på hjemmelengsel.

-Jeg kom her for å støtte Santos og motta supporternes hyllest. Det er en klubb som ga meg alt og åpnet døren for meg og min familie og viste meg frem til verden, begynner Neymar ifølge Globo.

Så kommer planen om retur til Santos. Først litt flytende, så konkret.

-En dag kommer jeg tilbake. Jeg kommer snart tilbake, kommer det fra Neymar.

..snart tilbake.

PSG-kontrakten løper ut i 2025, men sterke rykter fra Paris sier at Ligue 1-giganten ønsker exit på 31-åringen. Vi blir ikke overrasket hvis Neymar tar med milliardene han har tjent i Paris og returnerer til Santos der han garantert vil bli hyllet som en legende – uansett.

LES OGSÅ: Nå melder tidligere landslagsspiller seg på hos Wrexham