Et bilde som dekker situasjonen for Everton. (foto: everton, twitter)

Sean Dyche løste oppdraget med å tvinge Leeds og Leicester til å ta heisen ned til Championship, mens Everton balanserte på riktig side av nedrykksstreken med to poengs margin. Nå kommer den store utfordringen for Dyche, der det ikke skal handle om å overleve, men om å bygge en tropp med riktige spillere og rett mentalitet. Everton-manageren kaller inn en av de største aktive veteranene på balløya.

Forrige uke kom ryktet om at Dyche hadde kalt inn Ashley Young til Goodison Park, ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er 37-åringen overbevist, har signert og skal gjennom den obligatoriske medisinske testen.

LES: Deila henter inn tidligere PSG-stjerne

422 Premier League-kamper bak seg. 261 kamper i Man United-drakta. 44 kamper i Serie A og tittelen med Inter Milan, en prestasjon bare to andre engelske spillere har vært med på tidligere. 39 landskamper for de Tre Løvene. Ashley Young har fått med seg det meste. Ferdig hos Aston Villa etter sesongen, ville det blitt sett på som helt naturlig at 37-åringen trakk seg tilbake. Young har en annen definisjon på hva som er naturlig.

LES OGSÅ: Manchester United selger TO for enhver pris – men Maguire blir

Forrige sesong var han på banen for Villa i 29 kamper og viser han holder tempoet. Dette, vinnerskallen og den ekstreme erfaringen skal utnyttes på Goodison Park.