El Presidente løper fra skanse til skanse. (foto: Barcelona, twitter)

De gir seg ikke. Der Premier League-klubbene trakk seg unnskyldende tilbake fra planen om den lukkede Super League, kjører Barcelona, Real Madrid og Juventus på for å realisere planen. Barca-presidenten er nå så sikker på at det blir noe av at han antyder tidspunkt for start.

De tre klubbene har saken inne hos European Court of Justice, som skal avgjøre striden mellom Super league og UEFA. Her skal det avgjøres om den nye ligaen kan bli en konkurrent til Champions League og om UEFA kan iverksette sanksjoner mot klubbene som er involvert.

LES: Chelsea-manageren: «Jeg har aldri opplevd noe lignende!»

Barca-president Joan Laporta er sikker på utfallet.

-I mars eller april vil vi ha avgjørelsen fra CJEU. Den er viktig, og jeg tror den går i fordel klubbene… Jeg ville ikke ha gått inn i dette prosjektet hvis det ikke var åpnet for konkurranse. Vi ønsker at styringen av ligaen tilhører klubbene… Jeg tror Super League blir en realitet i 2025, sier Laporta ifølge Sport.

Som legger til at han tror Premier League-klubbene ikke blir med fra start, men kommer etter hvert. Vi tror han sterkt undervurderer supporterne på balløya og engelsk kulturarv.