Oliver Kahn liker ikke det som skjer.

Vi har fulgt historien til Alexander Nübel siden han ble hentet til München i 2020. Da hadde Schalke O4-keeperen overbevist den kresne gjengen hos Bayern München om at han hadde potensialet til å ta over etter legenden Manuel Neuer. Det var bare det at veteran Neuer nektet å gi seg.

Det endte med at en illsint kronprins og benkesliter hos Bundesliga-giganten krevde utleieopphold for å ikke stagnere. «Din mulighet kommer, gutt», holdt ikke for Nübel. I 2021 bar det på utleie til Monaco, der det i vinter har blitt klart at 26-åringen nekter å returnere til Bayern så lenge Neuer er i troppen.

LES: Fernando Santos får sparken så snart han kommer hjem

Med kontraktsutløp i 2024 på 36-åringen er det derfor uinteressant for Nübel å dra på seg Bayern-drakta til sommeren. Så smalt Tyskland ut av VM, Neuer stakk på skiferie for å «rense hodet» – og endte på sykehus med benbrudd og ute for resten av sesongen.

Ikke lett å holde tommelen oppe denne gangen, Neuer. (foto: neuer, insta)

Førstekeeper, som har har vært undisputed number one og har avgitt spilletid bare når han har vært skadet, er nå helt ute av gamet. Bayern er alt annet enn trygge på toppen av Bundesliga-tabellen med fire poeng ned til neste klubb, i februar og mars venter Mbappé, Messi og Neymar på å overliste Bayern-keeperen i Champions Leagues 8.-delsfinale.

Dette kunne ha vært Alexander Nübel. Men heller ikke her skal den tiltenkte Neuer-arvtageren inn. For ifølge overgangsjournalist Romano har ikke Bundesliga-giganten brydd seg med å henge på en klausul i leiekontrakten med Monaco som gjør det mulig å hente hjem Nübel midtveis i sesongen.

LES OGSÅ: Liverpool har tenkt på Berge helt siden han scoret mot dem i 2020 – Nå er de klare til å aksjonere

Derfor jobbes det nå på spreng i München med å saumfare markedet etter tilgjengelige keepere gode nok til å gi Bayern de nødvendige titlene denne sesongen. Deres egen Alexander Nübel kunne ha vært denne mannen.