Bra! Erik ten Hag renger alle Manchester United-spillere på dekk. (foto: united, twitter)

Selv om Aaron Wan-Bissaka spilte seg til tillit hos Erik ten Hag da Diogo Dalot forsvant med skade og stanset det som virket som en klar exit, er Solskjærs høyreback fra 2019 ikke United-managerens favoritt. Ifølge ESPN diskuteres det nå mulighetene for å bruke 26-åringen som avgjørende forhandlingskort i sommer.

Crystal Palace-vingen Michael Olise har vært alt det Manchester United har savnet på høyrevingen denne sesongen. Selv hamstringskade til november stanset ikke Olise. På 9 Premier League-kamper har 22-åringen smelt inn 5 scoringer, i sterk kontrast til Uniteds førstevalg, Antony, fortsatt målløs etter 17 PL-kamper på banen.

LES: To Premier League-klubber kan vente seg straff som svir

ESPNs kilder hevder Uniteds nye sportslige ledelse jobber med et scenario der klubben signerer Olise og sender Aaron Wan-Bissaka tilbake til gamleklubben som del av handelen.

Liverpool og Chelsea har begge signalisert interesse for Olise, som kom fra Manchester Citys akademi, men ifølge ESPNs kilder vil Manchester Uniteds vilje til å gjøre Wan-Bissaka del av dealen, være det som tipper det i Uniteds-favør.

LES OGSÅ: For første gang som Barcelona-trener møter Xavi stengt dør