No Frenkie. (foto: united, twitter)

Flere har forsøkt å kikke inn i glasskula for å finne ut hvem som løper ut på Old Trafford neste sesong som Uniteds nye superspiss. Det viser seg nesten umulig å forutse. Tottenham tviholder på Harry Kane, Napoli-eieren har bestemt seg for å gjøre det økonomisk ekstremt smertefullt for klubben som stikker av med Victor Osimhen.

Bayern München har bestemt seg for å ikke slippe Eintrachts Randal Kolo Muani ut av Bundesliga. Da har vi en 20-åring danske som rykker opp som kandidat hos United. Dette vet selvfølgelig Atalanta også å utnytte.

LES: David Beckham gir grønt lys for salg av sønnen Romeo – betyr han ikke kommer til å spille med Lionel Messi

Rasmus Højlund har spilt seg brennhet på overgangsmarkedet etter bare ett år i Atalanta, Ifølge The Athletic har Manchester United og 20-åringen vært i kontakt med hverandre, danskens agenter har sittet i møtet med Atalanta om salg. Det engelske mediet hevder beskjeden fra Atalanta var krystallklar: Hvis salg: 100 millioner euro, take it or leave it.

Tidligere i år hevder The Athletic denne prisen på 47 millioner euro, Atalanta lukter potensiell desperasjon hos et United som og skal starte sesongen med forsterkninger på topp.

LES OGSÅ: Må ut med solide 80 millioner euro for keepertoppmål