Syntes det er helt greit med engelsk klima og matkultur.. (foto. united, twitter)

Som en av klubbens best betalte og mest meritterte spillere sammen med Rafael Varane, er forventningene skyhøye til Casemiros prestasjoner. Forrige sesong var brasilianeren en klippe på den defensive midtbanen, denne sesongen, not so much. Selv om det er United-maskineriet som ikke har fungert blir Casemiro naturlig en av spillerne som får skylda. De siste ukene har også ryktet svirret om at brasilianeren ikke trives i England. Ikke overraskende linkes 31-åringen til en exit, overgangsjournalist Romano ber alle ro seg ned.

Den alltid tilstedeværende Romano gir oss sin versjon av hva som skjer bak kulissene i tilfellet Casemiro.

LES: Steven Gerrard vil hente David de Gea

-Det har blitt skrevet mye om Casemiros Manchester United-fremtid nylig, med snakk om interesse fra saudiske klubber. Som jeg tidligere har rapportert er det ikke noe konkret som skjer ennå, men vi får se hva Saudi-planene er, begynner overgangsjournalisten til Caughtoffside.


-Allikevel ønsker jeg også å ta opp påstandene om at Casemiro har slitt med å bosette seg i England. Så vidt jeg forstår, er dette ikke nøyaktig. Han har ingen problemer, ingen problemer med å bo i England, så jeg ser ikke på dette som en nøkkelfaktor for å bestemme fremtiden hans. Casemiros fremtid vil bli diskutert i løpet av de neste månedene, men foreløpig er alt annet bare spekulasjoner, avslutter Romano.

ENGELSKE KLUBBER: Kommer for Christian Eriksen-signering i januar

Da er det i det minste ikke vinterfotball og engelsk mat brasilianeren sliter med.

Resultater og tabell Premier League