Francesco Farioli

Sir Jim Ratcliffe er på nippet til å fullføre kjøpet av 25% i Manchester United for 1,4 milliarder pund etter at Sheikh Jassim trakk seg fra løpet. Det er ment å være første del av et etappevis utkjøp av hele klubben.

Erik ten Hag antas å ha den britiske forretningsmannens fulle støtte for nå!. – Men skulle Ten Hag mislykkes med å snu utviklingen i United, er det stor sjanse for at han kan bli vist døren.

Les: Kebab-konge Lukas Podolski fristes til Bundesliga comeback

Skulle det være tilfelle, kan Ratcliffe, som angivelig skal ta på seg rollen som sportsdirektør på Old Trafford, ha en ferdig erstatter i den svært suksessrike manageren Francesco Farioli.

Den italienske manageren er for tiden ansvarlig for Ligue 1 laget Nice, som også eies av Ratcliffes selskap, INEOS. Det franske laget er for øyeblikket ubeseiret i ligaen og leverte en sjokkseier over Paris Saint-Germain forrige måned.

Mens Farioli har jobbet og lært under Brighton-manager Roberto De Zerbi, som har vært en åpenbaring siden han tok over etter Graham Potter i september 2022.

Les: Endelig en nøkkelspiller Bayern München ikke klarer å rappe

Farioli forklarte forholdet sitt til De Zerbi og forklarte at han ble ansatt av De Zerbi etter at han skrev en artikkel på nettet.

«En dag skrev jeg en artikkel om Foggia på internett på et nettsted kalt Wyscout,» sa Farioli til den franske avisen L’equipe. «Kort etter fikk jeg en gratulasjonsmelding fra et medlem av De Zerbis tekniske team.»

«Vi begynte å jobbe sammen etter halvannet år… vi fokuserte på fotball 24 timer i døgnet. Noen ganger jobbet vi fortsatt på datamaskinen klokken 02.00. Det var gode tider.»