Edinson Cavani

De aller fleste Manchester United fans rett og slett elsker Edinson Cavani og vi skjønner hvorfor. – Han spiller fotball med hjertet på utsiden av drakta. Han kom inn og i praksis reddet jobben til Ole Gunnar Solskjær sist sesong, men etter ankomsten til Cristiano Ronaldo i sommer har uruguayaneren sett mindre vesentlig mindre spilletid og den norske manageren er hjemme i Molde.

34 år gamle Edinson Cavani har et ønske de få årene han har igjen av sin fotballkarriere, vinne flest mulig kamper med han som heftig målscorer. – Så langt denne sesongen har det bare blitt åtte kamper, mange fra benken, og bare et mål.

Les: Atletico Madrid er svært interessert i et bytte med Anthony Martial

Det er få som tror det blir en forlengelse av Manchester United avtalen som går ut til sommeren, det som er mer sannsynlig enn det er en overgang allerede i vinter. – Både Juventus og Barcelona har så langt vist sin interesse.

Catalunya Ràdio opplyser nå at Barcelona har tilbudt en kontrakt til Cavani, som strekker seg til sommeren 2023. Edinson Cavani skal være glad for tilbudet, tanken på å spille for Barcelona skal være svært fristende! – Som ung spiller for Danubio hjemme i Uruguay var Barcelona stjerne Ronaldinho hans store forbilde.

Les på Popidol: Unngå Spider-man Spoilers

Cavani kom til United fra PSG forrige sesong. Han har også bakgrunn med spill i de italienske klubbene Napoli og Palermo.

Barcelona trenger absolutt en angrepsspiller av Cavani sitt kaliber som kan avgjøre kamper, ting har blitt bedre etter klubben hentet en av deres største legender Xavi tilbake, men ikke veldig mye. Før hjemmemøtet mot Elche i morgen ligger de på en 8.plass i La Liga.

Les på Synaps: Over 350.000 seere fulgte den dramatiske playoffkampen