Kai Havertz

Lekkede opptak av Kai Havertz første intervju som Arsenal-spiller, samt den «offisielle» kunngjøringen, har dukket opp på nettet, til tross for at overgangen ikke enda offisielt er annonsert.

Et kjøp på 65 millioner pund er avtalt mellom Chelsea og Arsenal for tjenestene til den tyske landlagsspilleren Havertz.

Den 27 år gamle offensive midtbanespilleren, som fullførte den første delen av medisinsk behandling i helgen, vil ha på seg 29-skjorten i løpet av de kommende månedene – et nummer han beskriver som «perfekt».

Les på Radiosporten: Kapteinsbindet til Martin Ødegaard sitter løst etter milliardbud

Når han snakket om tallet i det lekkede intervjuet nedenfor, sa han: «Jeg har hatt det nå i mange år. Jeg valgte det da jeg ble profesjonell i Tyskland. Siden den gang har det alltid gitt meg flaks.

«Du vet, da jeg ble profesjonell tok jeg den fordi den har en historie med broren min. Vi pleide å ta det alltid når vi spilte noen videospill sammen.

«Så siden da tok jeg det bare, og for meg synes jeg det er det perfekte nummeret, og jeg elsker å bruke det i en rød skjorte igjen.»

I tillegg til å berøre skjortenummeret hans, åpner den tidligere Bayer Leverkusen.spilleren hvorfor han bestemte seg for å slutte seg til forrige sesongs andreplass i Premier League.

Les: Aaron Ramsey forlater Nice om få dager! – Åpner for Comeback

«Det er utrolig spennende for meg personlig. Jeg er så glad for å bli med i denne fantastiske klubben»

«Denne klubben har en så stor historie, og jeg håper vi kan oppnå mange ting. Jeg gleder meg til å møte spillerne og staben, det blir spennende.»

«Du kan se familiementaliteten laget har på banen, og jeg antar at de har det utenfor banen også.»

– Lagmentaliteten i troppen er veldig, veldig høy, og du kan føle det. Det var en av grunnene til at det var så vanskelig å spille mot Arsenal.»

«Og det er åpenbart så mange talentfulle spillere, og du vet, det er stort rom for å oppnå store ting også.»

Havertz snakker også om å spille i Europa neste sesong. «Jeg tror Champions League er en spesiell turnering, og jeg tror alle fotballspillere bare elsker å spille der,» la han til.

«Jeg var heldig som vant trofeet, og du vet, for meg var det den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Så å spille der igjen neste sesong med Arsenal er veldig spennende for meg.

I et intervju med The Telegraph på mandag snakket Arsenal-sjef Mikel Arteta om Havertz og hans kvaliteter – en sjeldenhet med tanke på at han ofte nekter å diskutere spillere som for tiden er kontrakt med andre klubber.

Han forklarte: «Talent kommer til en pris, og i Arsenal er vi alltid interessert i ungdommer med erfaring.

«Jeg gjentar, jeg snakker ikke om spillere fra andre klubber, men i tilfelle Kai har han allerede vist mye, inkludert en Champions League-seier.

Les på Popidol: Stormzy og Wilfried Zaha kjøper AFC Croydon

«Han er en talentfull spiller, allsidig og bare 24 år gammel.»