Maciej Gostomski

Haugesund arbeider hardt for å løse sitt opplagte keeperproblem og nå har de hentet inn den fjerde keeperen til prøvespill så langt i vinter. – Denne gangen tror vi de har funnet den rette.

Fortsetter Haugesund å teste keepere i samme tempo som nå, burde de laste ned Tinder for keepere.(Finnes helt sikkert)

Torsdag ettermiddag landet den polske keeperen Maciej Gostomski på Helganes Lufthavn. 30-åringen har ankommet Haugalandet for å vise seg frem for FK Haugesund og kommer med tonnevis av erfaring og rutine i bagasjen. -Han en fortid i en av Polens beste klubber Lech Poznan og erfaring fra flere land.

Les: Landslagskaptein utestenges i 14 måneder

Haugesund bekrefter selv på sine hjemmesider at den 195 cm høye keeperen Maciej Gostomski er på prøvespill denne uken. Klubben skriver også at han allerede blir muligens å spille treningskampen mot Sandnes Ulf fredag ettermiddag.

Etter Per Kristian Bråtveit forlot klubben til fordel for Djurgården tidligere i vinter har Haugesund vært på keeperjakt i vinter og har tidligere i vinter hatt Axel Kacou, Ivan Čović og Jerome Prior på prøvespill uten at noen av de har fått kontrakt.

Les: Dårlige nyheter står i kø

Polakken har en lang karriere i den polske toppdivisjonen Ekstraklasa bak seg med 75 kamper for tre forskjellige klubber.

Han fikk sitt gjennombrudd som 22-åring i Bytovia Bytow som lå på nivå tre i Polen. Deretter tok turen videre til storklubben

Les: Episk: Det endelige slaget mellom de døde og de levende

Etter 20 kamper for Korona Kiecle tok han foran årets sesong turen til Cracovia hvor det ble elleve kamper før han brøt kontrakten i februar. 30-åringen er nå kontraktsløs.