Spansk alfa. (foto: wolves, twitter)

Det er ikke mange som tror at Steve Cooper leder Nottingham Forest når vi beveger oss inn i 2024. – Denne sesongen som startet så der, har utviklet seg til å bli skikkelig dårlig. Etter fire strake tap, sist katastrofale 5 – 0 mot Fulham gjør at at «The Reds» sunker på tabellen. Bare 13.poeng på 15.kamper forteller sitt tydelige språk.

Sky Sports melder at Nottinham Forest sitt styre føler at nedrykkstreken i Premier League er farlig nære og har bestemt seg for at siste sjanse er til helgen. Lørdagens kamp mot Wolverhampton må vinnes hvis ikke får Steve Cooper sparken.

Les: Daily Mail: Premier League-kaptein utestenges fra klubbens treninger

Det skal være dårlig stemning i troppen og det er et skrikende ønske om å få inn nye ideer. Spillere og ledere sies heller ikke å være helt enige om lagets taktikk. Steve Cooper viser tydelige tegn på å være sliten og frustrert.

Steve Cooper tok over i september 2021 en klubb i skrise, han brakte dem tilbake til Premier League, noe som er årsaken til at han fortsatt er i jobben, men det kan han ikke flyte på så mye lenger.

Ifølge Football Insider Nottinham Forest allerede pekt seg ut Julen Lopetegui en mulig etterfølger. Spanjolen er for øyeblikket uten klubb etter at han forlot Wolverhampton. Han har tidligere også trent Sevilla, Real Madrid, Porto og Spanias A-landslag.

Det er tydeligvis også noe på gang i garderoben, Daily Mail meldte at også at lagkaptein Joe Worrall (26) og andre midtstopper Scott McKenna (27) ikke får trene med resten av A-laget. I stedet sies de å trene alene og til andre tider enn resten av den spillende troppen i Forest.

LES: Manchester United dropper trio til tross for giganttap

Paul Heckingbottom ble nylig sparket av Sheffield United, og ble den første Premier League-manageren som ble tvunget ut denne sesongen.

Julen Lopetegui som brøt kontrakten med klubben de trenger å slå, Wolverhampton tidlig i august og har siden vært uten jobb. Det har tidligere vært ryktet om at han skal overta mange klubber, som Lyon, Marseille og Saudi Al-Ittihad.

Nottingham Forest ligger for øyeblikket på sekstendeplass på Premier League-tabellen og er seks poeng unna nedrykksstreken.

I tillegg til Wolverhampton har 57 år gamle Lopetegui tidligere trent klubber som Real Madrid, Sevilla og Porto. Han har også en kortere periode som spansk landslagssjef.

ENGELSKE KLUBBER: Klar for å kjøpe seg inn i Premier League-klubb