Beordret speidere til La Liga-kamp.. (foto: united, twitter)

Jadon Sancho tviholder på en unnskyldning til Ten Hag for stuntet sitt på sosiale medier. Med Sir Jim Ratcliffe på vei inn som deleier av Man United, lover lederen for Mercedes sin Formel 1 satsing, Toto Wolff, at United får inn en no bullshit-eier. For Sancho betyr dette den definitive exiten. Nå melder Footballtransfers Ten Hag har sendt United-speidere på La Liga-kamp for å se på en knallsterk kandidat til å ta over – og faktisk gjøre – jobben til Sancho.

Real Madrids tidligere wonderkid, Takefuso Kubo, forlot Madrid-klubben etter fire runder med utleieopphold siden 2019. Den japanske landslagsspilleren signerte med Real Sociedad i 2022 for permanent overgang, debuten ble markert med matchvinnende scoring på bortebane.

LES: Sir Bobby Charlton er død

Ifølge Footballtransfers er 22-åringen en spiller som kan gå rett inn og erstatte Jadon Sancho. Kubo kan i tillegg spille på begge vingene, en fleksibilitet som har vist seg som verdifull hos Man United. Footballtransfers kilde hevder Erik ten Hag sendte United-speidere på lørdagens kamp mot Mallorca. Takefuso kom inn som innbytter i 1-0 seieren. Japaneren kom selv ikke på scoringslista, men med fem scoringer på ni La Liga-kamper så langt i sesongen og scoring i Champions League-kampen mot RB Salzburg, har 22-åringen vist frem sitt potensiale.

United-speiderne var også utsendt for å se på Martin Zubimendi som potensiell Casemiro-backup.

Hvis ten Hag fortsatt er i tvil, kan han ta en telefon til Hansi Flick. I det ydmykende 1-4 tapet mot Japan som sterkt bidro til at den tyske landslagstreneren fikk sparken, dro Kubo til med to av scoringen i løpet av de 16 minuttene han var på banen.