Tøft, vanskelig. Grrr.

For noen uker siden kom ryktet om at Manchester City hadde blinket ut Griez som potensiell Plan B hvis Tottenham gjorde en Kane-overgang umulig. Dette har skapt en god del hoderysting blant City-supportere, men skal vi tro Footmercato har ikke dette skremt Pep Guardiola.

Manchester City har sendt målmaskinen Sergio Arguero til Barcelona. Dette etterlater et stort krater hos de regjerende Premier League-mesterne (selv om argentineren ikke var den store bidragsyteren denne sesongen).

Les: Andres Iniesta fikk endelig sin Kasper Junker-drakt

Før sommeren gikk Guardiola ut og beroliget City-supporterne om at de hadde ressursene i Foden og flere fremadstormende fra akademiet. Likevel, da uttalelsen kom som en bisetning til «den økonomiske situasjonen med corona gjør de største signeringene umulig for City i sommer», skjønte vi at det ikke var optimalt.

Så kom signalene fra Harry Kane om at han var klar for exit.

Les på Tysk fotball: Jerome Boateng kaver rundt før sesongstart

Ifølge Sky Sports har City funnet frem og skjøvet over et et bud på over milliarden, mens Tottenham tviholder på Big Harry. Ifølge FootMercato har Guardiola vært i kontakt med Griezmann om en mulig overgang til Premeir League. Barcelona er garantert åpen for å sende lønnsutgiften for Griezmann til City. I tillegg har de to klubbene blitt buddies etter at både Garcia og Aguero er sendt til Barca som forsterkninger.

Derfor er det en god dose logikk i linken Griezmann-City. Vi tviler likevel på at Antoine Griezmann i City-drakt kommer til å sende supporterne jublende ut i gatene. Spesielt ikke når Harry Kane er i spill.

Les: Arsenal trenger ikke å vente – henter opp Arthur Okonwo