Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United og Graham Potter mens han hadde suksess med Brighton

Kieran Mckenna er det heteste navnet i England akkurat nå. Han har ledet Ipswich tilbake til Premier League etter to opprykk på rad. Roberto De Zerbi har sagt farvel til Brighton og trukket seg fra managerjobben, overraskende nok ikke for å ta over Bayern München, men…. vel tiden vil vise.

Konsensusinformasjon har da identifisert Ipswichs suksessrike trener Kieran McKenna som favoritten til å erstatte i posten. – I følge The Guardian skal det etter noen kjappe samtaler ikke være aktuelt, Brighton ønsker i stedet å hente tilbake Graham Potter.

Les: Der kom den viktigste Aston Villa signaturen på fryktelig lenge

Kieran Mckenna har lyst til å suge på suksessen med Ipswich og ønsker til tross for at klubber som Chelsea og Manchester United har tatt kontakt å bli på Portman Road. Kieran Mckenna som har lært alt av Ole Gunnar Solskjær i tiden som assist i Manchester United vil vise sin lojalitet (som sin læremester) og forlenge sin avtale.

Brighton tvunget til å lete videre og nå er Plan B kommet overst på lista. The Guardian vurderer klubben å hente tilbake sin tidligere manager Graham Potter, som skal være svært keen på jobben.

Les: The Athletic: Kieran McKenna har tatt sitt valg – langtidskontrakt venter

Graham Potter hadde suksess på Falmer Stadium i tre år før Chelsea kjøpte ham av i september 2022. Potter ble imidlertid kortvarig i «The Blues» og fikk sparken et drøyt halvår senere. Siden den gang har han vært uten klubb.

Brighton endte på ellevte plass i ligaen i år.