En av verdens desidert beste.

Manchester United er klar til å avslutte forsøket på å signere Kalidou Koulibaly og i stedet prøve for to alternativer. – Napoli nekter å akseptere en krone mindre enn 900 millioner kroner for forsvareren og dermed blir 27 åringen som var øverst på Ole Gunnar Solskjær sin defensive liste for dyr.

Det var nemlig ikke bare klubben som ville ha godt betalt, den meget solide forsvarsspilleren fra Senegal ser på Old Trafford som en cashku og en avtale på fire år vil totalt inkludert overgang komme på over 1,5 milliarder kroner.

Kan tenkes at de høye herrer har lært at dyrest ikke alltid er best.

Nå har Manchester United flyttet til Leicester forsvarer Harry Maquire  i en foreslått overgang på 700 millioner kroner. – Det også en betydelig sum, men totalpakken vil, hvis Leicester kan overtales til å selge, bli lavere.  – Kan ikke Leicester overtales er neste på listen Milan spiller Milan Skriniar. – 24 åringen har imidlertid sagt seg ikke interessert, men mange tolker det som starten på forhandlinger.

Utlånte Axel Tuanzebe har vært solid hele sesongen for Aston Villa, på selvstendig basis har han nå «kjempet» seg inn i varmen igjen hos Manchester United og hentes trolig tilbake uavhengig av spillerkjøp.