Unna vei, småkryp.

Liverpool leter ikke utenfor Premier League når de skal erstatte enten Sadio Mane, eller Mohamed Salah.

Mane regner mange med blir Real Madrid spiller etter en suveren sesong for de røde, han har scoret 16 mål og sørget åtte assist i alle konkurranser denne sesongen. – Så bra har Mane vært denne sesongen at han leder godt konkurransen om å være årets spiller.

Les: Tilbake på sporet etter frustrert Liverpool-stjerne

Liverpool fortsetter å være tett på Tyskland-spissen Timo Werner og Bayer Leverkusen-vingen Leon Bailey. Det ser ut til at de forbereder seg på at Real kan komme og kaller på Mane.

Det er en lignende historie med Salah, som uten tvil ville være på alle de store klubbens handlelister etter Liverpool ga ham lov til å forlate klubben. Flere artikler sist måned hevdet at den «egyptiske kongen» var en av fire høyprofilerte spillere som «fikk lov» slutte sommer.

I tillegg til Leon Bailey, har Liverpool også blitt nevnt som potensielle kjøpere av Jadon Sancho, selv om en agent på tirsdag uttalte at de røde hadde bestemt å velge bort 20-åringen.

Men heller enn å se til Bundesliga for en potensiell erstatning, hevder en rapport om Football Insider at Jurgen Klopp og Co i stedet vil se nærmere hjemmet og hente Wolves-stjernen Adama Traore.

Traore har hevet seg til et nytt og meget høyt nivå denne sesongen, med ekstrem fysisk form. Han har scoret fem ganger og sørget for syv assists i 30 kamper i alle konkurranser for Nuno Espirito Santos lag.

Les på F7: Ny oppfinnelse kan gjenåpne frisørsalonger over hele verden

Traore diskuterte ambisjonene om å komme tilbake til La Liga på et tidspunkt i fremtiden, og sa tidligere i år: “En retur til Barca? Jeg bærer ikke noe nag.

“Men like fullt, hvis Real Madrid ringte meg, ville jeg dra dit også. Jeg var (i Barcelona) i 10 år, og jeg har veldig gode minner. ”

Prisen som Wolvehampton har satt på Adama Traore er slettes ikke dårlig, 75 millioner pund, eller nå som vi har en svak krone ca en milliard.

Speidere og dataanalytikere som rapporterer til sportslig leder Michael Edwards, har levert fantastiske anmeldelser av Traores forestillinger denne sesongen.

Videre er det uttalt at Traores status som en supersnill, teknisk begavet og med høy mobilitet noe som Klopp krever.

Rapporten legger til at selv om Liverpool ikke har interesse av å selge Mane, frykter de at Salah kan bli fristet