Favoritten!

Etter at Mohamed Salah begynte å bøtte inn mål i høst fikk vi til stadighet høre at dette ikke kan vare så lenge. Vel nå er snart sesongen over og fasit er imponerende, Liverpool arbeider nå aktivt for at suksessen skal fortsette inn i neste sesong. 

Jürgen Klopp har bygd opp en angrepsrekke som er bedre enn det Liverpool har hatt på fryktelig mange år. Nå vil manageren bygge opp støtte rundt Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino. Klopp mener å ha funnet den ideelle kandidaten i Crystal Palace sin overraskelsesmann Wilfried Zaha.

Les: Liverpool har planen klar for overgangsvinduet

Crystal Palace fans takker sin nye manager Roy Hodgson og vingen Wilfried Zaha for at laget etter en røff sesongstart har klart å stable et lag som kan vinne kamper.  Laget ligger på en trygg 11.plass i Premier League og Zaha med sine 28 kamper for sesongen og 8 mål får mye av æren.

Tottenham var allerede i fjor sommer ute etter Zaha, nå som han er enda bedre regner vi ikke med at den interessen har minsket.  – Ifølge The Sun får Tottenham hard konkurranse fra Liverpool og Chelsea, sammen med Bayern München. De skriver at han trolig kan kjøpes for 50 millioner pund og at Zaha har lyst til å prøve seg i Europa. Det er trolig noe Crystal Palace ikke vil klare å levere

 

Zaha har flere ganger fortalt at han ønsker å spille for en større klubb og bevise hvor god han han, det er tydelig at hans mislykkede opphold i Manchester United fortsatt gnager på han. «Jeg flyttet da jeg var 19, 20. Alt som skjedde før det faktisk skjedde. Jeg har vokst mentalt,» sa Zaha Sky Sports. «Så det vil ikke skremme meg, hvis jeg får muligheten til å dra videre til en større klubb, det vil ikke skremme meg på grunn av det som skjedde i fortiden.»

Ikke alle lykkes med en gang

Det kan være greit å minne om at Mohamed Salah var en fiasko i Chelsea og gikk gratis til Roma, nå har Liverpool sagt nei tatt til å selge han til Real Madrid for 2 milliarder.