(c) Bilde: Storhamar Hockey: Eirik Salsten

Storhamar har sett at alt ikke gikk knirkefritt i Stavanger Oilers og allerede i april startet det å sive ut rykter om at de ønsket seg sin gamle spiller Eirik Salsten tilbake til klubben.

Nå har han har signert en toårskontrakt med klubben.

Han forlot Storhamar i 2014 og har siden spilt for Vålerenga, Manglerud/Star og Stavanger Oilers. De to siste sesongene har han endt på hhv 33 og 27 poeng i seriespillet for Oilers. I Storhamar står han med 113 kamper og 17 poeng fra tidligere. Eirk spilte både VM og OL for Norge denne sesongen.

Leder i sportsutvalget Sjur Rakstad-Larsen meddeler at det alltid er fint å få Hamar-gutter hjem til klubben og er glad for å ha Salsten på plass. Trener Fredrik Söderström sier noe av det samme. Det er kult å få hjem en fra Hamar og han har dessuten gjort en fin VM-turnering. Eirik er en spennende spiller som har gjort en annerledes reise. Han er i en bra alder, har interessante egenskaper i spillet og virker dessuten å være en klok person. Jeg ser fram til å jobbe sammen med ham!

Det må ha vært en kjiip sesong for Eirik Salsten etter å ha hvert med på sist sesongs opptur med Stavanger Oilers har det gått dårlig i år og så fotball VM i Danmark… Uff.

Vi prøver forresten å glemme Hockey VM i Danmark, men da må man snakke om det og få det ut. Vi gjør det i kortform: 5 mai 2 -3 tap mot Latvia, 6 mai 4 – 5 seier mot Tyskland, 8 mai 7 – 0 tap mot Finland, 10 mai 0 – 5 tap mot Canada, 11 mai 3 – 0 tap mot Danmark, 13 mai 3 – 7 tap mot USA og så til slutt heldigvis 0 – 3 seier mot Sør Korea.