Ousmane Dembélé

Barcelona er så drittlei av alle problemene knyttet til Ousmane Dembélé at de verker etter å selge han.

Det er liten tvil om at Ousmane Dembélé er en forbannet talentfull fotballspiller, men den 22 år gamle franskmannen har gjentatte ganger vist i sin tid i Barcelona at han har disiplinære utfordringer.

Les: Barcelona 2,4 milliarder under budsjett

Det har vært for mange tilfeller, og Marca skriver at nå har Barcelona fått nok:

-Den 14. april hadde Barcelona-trener Quique Setién tilkalt spillerne sine til et videomøte, men av ukjente grunner var Dembélé den eneste som aldri møtte opp.

-Det var også problemer da han skulle testes for corona. Han kom ikke til avtalt sted noe som gjorde at legene i FC Barcelona måtte reise hjem til franskmannen for å fullføre testen.

Han er for øyeblikket den eneste spilleren fra FC Barcelona som ikke trente på klubbens fasiliteter da han mandag ble testet for corona, hvis testen er negativ vil han kunne trene med de andre igjen.

Dembélé ble skadet i slutten av november og er fortsatt uklar.
 

Ifølge den spanske sportsavisen er imidlertid ikke planen for at Dembélé skal gjøre livet utrygt for motstandere på Camp Nou når han er klar igjen. FC Barcelona å kunne selge den raske franskmannen i sommer.

Barça har priset ham til 60 millioner euro, men spørsmålet blir om noen klubb vil betale så mye for en spiller som har både fysiske og disiplinære problemer.

Sommeren 2017 betalte den spanske storklubben 135 millioner euro da de hentet Dembélé i Dortmund.

Han ble med det klubbens dyreste spiller noensinne, men ble overgått et halvt år senere av brasilianske Philippe Coutinho, som FC Barcelona kjøpte av Liverpool.