Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Det er liten tvil om at det er krise i Manchester United, 12 poeng og bare 2 poeng fra nedrykkssonen.  – En del fotballeksperter peker på manager Ole Gunnar Solskjær som syndebukk, det er bestemt fra høyeste hold at tilstrekkelig tid til å lykkes med Ole Gunnars prosjekt skal gies. 

Med ferske milliarder skal Manchester United på fisketur etter nøkkelspillere i Leicester.

Les: Kepa Arrizabalaga: «Vil tilbake til Athletic en dag»

Fokus er alle posisjoner

Fans har ropt på forsterkninger fremover og de kommer, men det er ikke hele planen for raidet i Leicester. – Denne høsten har man sett store sprekker i det ellers så bunnsolide forsvaret til Manchester United, disse sprekkene skal tettes i følge både The Mirror og The Sun med forsvarsspiller Ben Chilwell og midtbanespiller James Maddison

Manchester United er klare med et bud på 1,4 milliarder kroner

En Manchester United-kilde uttaler til The Sun:

«Det er detaljerte speiderrapporter om begge spillerne. Vi har fulgt dem i flere år. De oppfyller alle kravene våre. Både når det gjelder kvalitet, men også når det gjelder å opprettholde en engelsk kjerne på laget. Det er viktig. Ole liker spillerne, men vi vet at det vil være vanskelig å få dem begge samtidig».

Mens Manchester United har skuffet denne sesongen, er Leicester ligaens hyggelige overraskelse med fjerdeplass i Premier League.

Les på Popidol: Ny trailer for Charlie’s Angels «reboot» gjør at vi gleder oss enda mer

Chilwell og Maddison er begge sentrale spillere på Brendan Rodgers ‘lag. Førstnevnte er for tiden med det engelske landslaget som spiller europeiske kvalifiseringskamp mot Tsjekkia og Bulgaria.

The Mirror skriver at Chilwell og Maddison etter planen skal skyve Luke Shaw og Jesse Lingard ut på benken.

Manchester United gjorde Harry Maguire til den dyreste forsvareren i verden i sommer da de brakte ham til Leicester i nettosummen på rundt 87 millioner euro.

På Old Trafford definerer de pengene i januar som ferske, det betyr at Ole Gunnar Solskjær ikke trenger å vente på spillersalg for å kunne gjennomføre handler.