Takker for forsøket. (foto. united, twitter)

Sofyan Amrabat har vært linket til Old Trafford i en halv sommerevighet. På fredag var det endelig klart for at Erik ten Hag fikk en av sine toppsigneringer. Det starter med leieavtale, men for Amrabat var dette eneste vei videre når han først følger hjertet.

Det er som musikk i Man United-supporternes ører. Amrabat er kjent som et ekstremt arbeidsjern som kompromissløst dundrer inn i situasjoner som selv Roy Keane hadde nikket samtykkende til. Når du plusser på at 27-åringen har en ekstremt følsom pasningsfot, forstår vi Ten Hags entusisme for signeringen.

LES: Sky Sports: Fikk nei selv med 2 milliarder i potten! Neste bud knuser verdensrekorden til Neymar

Dette var før det første intervjuet med den defensive midtbanespilleren.

-Det er en stor ære å bli Manchester United-spiller. Jeg har ventet lenge på dette øyeblikket. Jeg er en person som alltid lytter til hjertet mitt, nå skal jeg representere drømmeklubben min. Jeg er en spiller med passion. Jeg vil bringe energi til troppen og gjøre alt for laget, sier Amrabat til klubbens hjemmeside.

Dette er definitivt en spiller med hjertet utpå drakta og som er villig til å blø for drakt og titler. Dette er spillertypen Man United trenger for å finne tilbake til gammel storhet.

LES OGSÅ: Premier League-klubbene har svidd av mer enn 30 milliarder kroner i feriemånedene