Dansk dynamitt gjør det bra på "lavbudsjett",.

Vi har ikke blitt helt klok på hva Erik ten Hag egentlig mener om å beholde David de Gea som førstekeeper for et United som sanker titler. Etter Real Betis-kampen var det en United-manager som var tydelig misfornøyd med keeperen sin. Nå er det rundt fire måneder før spanjolen er ute av Old Trafford som free agent, hos Brentford jobbes det hardt for at verdens største klubb ikke napper til seg deres keeper.

Den siste uken har ulike engelske medier hevdet David Raya er på blokka både hos Manchester United og Chelsea. Spanjolen har vært outstanding for Brentford denne sesongen. Med 32 baklengs på 24 Premier League-kamper og 8 clean sheets, har Brentford-forsvaret hatt en solid støtte bak seg, som i stor grad har bidratt til den råsterke niendeplassen med kort avstand til den siste Champions League-billetten på 4. plass.

LES: Angrer han skrev under på en avtale som gir han over 800 millioner i året

Thomas Frank skjønner han er i ferd med å miste Raya, men har en hårete plan for å overbevise 27-åringen med kontraktsutløp 2024 om å bli.

-Jeg tror vi er nødt til å komme til Champions League, da vil han vurdere det (å bli), begynner Frank ifølge Express.

(fra google)

 Som skjønner godt hvorfor United og Chelsea har peilet seg inn på Brentford-keeeperen.

-Jeg syntes han er fantastisk. Selvfølgelig er jeg ikke objektiv, fordi jeg jobber med ham hver dag, men jeg mener virkelig at han er en av de beste i Premier League. Han er i topp tre, eller fire, kommer det fra dansken.

LES OGSÅ: Først Dean Smith – nå er det også slutt for vikaren

Da får vi se, en teoretisk mulighet for Champions League-billett på biene er fortsatt til stede.