Tyson Fury og Oleksandr Usyk

Teamene til Tyson Fury og Oleksandr Usyk har endelig kommet til enighet. Som begge sider annonserte på sosiale medier, vil de to bokserne snart møtes, noe som vil avgjøre den første ubestridte verdensmesteren i tungvekt siden Lennox Lewis.


Fredag ​​dukket det opp informasjon som sjokkerte bokseverdenen. Kampen mellom Fury og Usyk skal snart finne sted i Riyadh, Saudi-Arabia.

Les: Neymar tror knapt det som møter ham av gressmatte: «Det er ikke mulig!»

  1. Den 28. oktober skal Fury kjempe mot Ngannou på samme sted. Usyk kjempet også i det saudiarabiske landet tidligere – i august i Jeddah beseiret han Joshua for andre gang, og forsvarte sin mesterskapstittel.

Selv om datoen for kampen mellom de to tungvektsmesterne ikke er offentliggjort ennå, sies det å være 23. desember. Mye kan avhenge av hvordan kampen mellom «Gypsy King» og Ngannou går. Selv om WBC-beltet ikke vil være på spill, og Fury er en klar favoritt, må han fortsatt forlate ringen i en tilstand som gjør at han raskt kan begynne å forberede seg til en av de største kampene i det 21. århundre.

Den siste innehaveren av alle de store tungvektsbeltene var Lennox Lewis. I november 1999 beseiret briten Evander Holyfield, og la til WBA- og IBF-beltene som tidligere ble holdt av amerikaneren til hans WBC-belte, samt den ledige IBO-forbundstittelen.

Les på F7: Navigating Norway’s Digital Playgrounds: Emerging Trends in Online Gaming