(c) Bilde: RBK: Even Hovland

Fotballekspert Joacim Jonsson skjønner lite av Rosenborgs valg om å hente Rafik Zekhnini og Even Hovland. Han tror trønderne har fått panikk etter en tung sesongstart.

Det er ikke normalt for Rosenborg som er Norges beste fotballklubb å bare hente to poeng på de første tre kampene. – Det har klart skapt en litt dårlig stemning, men der det panikk?

Les: Først Odd, så Serie A og nå tilbake i Eliteserien

Den tidligere Molde-kapteinen kom tilbake til moderklubben Sogndal i sommer, etter å ha blitt fristilt fra Bundesliga-klubben Nürnberg.

29-åringen står oppført med 24 A-landskamper for Norge.

«Har alltid drømt om å spille for Rosenborg». – Her ser du hans «velkomstintervju» og hva han mener om kampen

Even Hovland spilte to sesonger for Molde hvor han vant to seriemesterskap og et cupmesterskap. Likevel var han tydelig på at det å spille for Rosenborg alltid har vært en drøm.

– Jeg har hatt en drøm om å spille for Rosenborg siden jeg var liten. Nå har det gått i oppfyllelse, så jeg er veldig fornøyd, sier Hovland.

– Rosenborg styrte det meste da jeg var liten, og det har alltid vært i bakhodet at jeg ville spille her. Så nå gjelder det å gripe muligheten med begge hender, fortsetter han.

Det er mange som mener kjøpet av Hovland var panikkkjøp. Sportssjef Stig Inge Bjørnebye var rett før overgangsvinduet stengte onsdag kveld helt klar på at det ikke er noen panikkstemning i Trondheim. Han er klar på at klubben har fulgt Hovland i lengre tid.

Sjekk ut oddsen i neste kamp