(c) Bilde: UEFA: Harmeet Singh

Det er en god dag for Sarpsborg 08, de har sikret seg Harmeet Singh som har seriegull med Molde og syv landskamper bak seg. 

De neste 18 månedene er Singh Sarpsborg 08 spiller: 

Harmeet Singh startet som guttunge i Vålerenga og var der i nesten 10 år før det i 2012 ble et forholdsvis mislykket opphold i Feyenoord. Så var det Molde i to omganger, med en svipptur til FC København i midten. Nå kommer han til Sarpsborg 08 fra Kalmar.

Les: Sarpsborg 08 kantspiller rykker trolig ned for å få spille mer

«Jeg har snakket mye med Geir og ser at det er en fin utfordring å komme hit. Jeg er en spiller som gir alt og som liker å ha ballen», sier midtbanespilleren.

Jeg mener vi må jobbe med å gjenskape eller gjøre det enda bedre enn i fjor. Det må være ambisjonen, selv om det blir veldig tøft.

 

Kvalitetsspiller
Sportssjef Thomas Berntsen er svært tilfreds med å ha landet Singh-signeringen.

(c) Foto: Sarpsborg 08: Harmeet Singh

– Vi er veldig glad for å ha signert Harmeet. Han har en midtbanespiller med kvaliteter vi har savnet. Kvaliteter vi vet kommer til å utfylle de øvrige spillerne veldig godt, sier sportssjef Thomas Berntsen.- I tillegg til å være en arbeidshest, har Singh en ro og overblikk i spillet sitt jeg tror vi kommer til å nye godt av, utdyper han.

Kontrakt fram til sommeren 2019
Singh var klink fast på Molde-laget som tok seriegull i 2014 og imponerte stort i Europa League i 2015/16. Han har signert en kontrakt fram til august 2019.

– Om Singh leverer det vi håper, snakker vi en midtbanespiller i topp, topp eliteserieklasse. Sammen med Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen, Gaute Vetti og Usman Muhammed er han en del av en ekstremt spennende midtbanekonstellasjon, sier Berntsen.

Som også har latt seg imponere av nykommerne Vetti og Muhammed i vinter.

– Gaute er fremdeles ung, men har tatt store steg på kort tid. Vi er sikre på at han kommer til å bli en viktig spiller for oss, i alle fall på litt sikt. Også Usman har tatt steg og var meget god i Spania. Det ser bra ut, sier Berntsen.