Lett gjenkjennelig, selv med mørke solbriller innendørs.

I sommer jobbet Chelsea for å bytte bort Lukaku og hente Dusan Vlahovic til Stamford Bridge. Det viste seg at dette ikke var en rett-frem-deal. Lukaku kjørte sitt eget løp og endte hos Roma. De siste månedene har spesielt Arsenal vært linket til den serbiske landslagsspilleren, londonklubben gjorde et fremstøt også før spissen valgte Juventus. Nå nærmer vi oss igjen overgangsvindu. Juventus er fortsatt økonomisk sterkt presset, men 23-åringen har ingen planer om å konkurrere med Erling Haaland i Premier League.

-Om jeg var på vei vekk i sommer? Sånn opplevde jeg ikke det selv. Jeg har fotsatt 2,5 år igjen av kontrakten min, så jeg har det ikke travelt, begynner Vlahovic til Sky Sports Italia.

LES: Emmanuel Petit bekymret for Martin Ødegaard

Dette har vi hørt før, der spilleren likevel noen måneder senere er dypt inne i overgangsprosesss. For Vlahovic virker det som han faktisk har bestemt seg for å styre unna Premier League.

-Fra mitt ståsted skjedde det ikke noe, og jeg vil hele veien bli. Agenten min og klubben snakker allerede om å forlenge kontrakten, så jeg er glad for å være her, sier Vlahovic.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Ser ut som londonklubbene kan putte prosjekt Vlahovic tilbake i skuffen.