Ørjan Nyland

Molde hentet den svenske keeperen Andreas Linde tilbake i 2015 på en gratis overgang fra Helsingborg, nå snakkes det stadig høyere om en retur til Sverige og dermed må klubben som befinner seg i byen med Norges mest sytende ordfører ut på keeperjakt. (Flaks for Ørjan Nyland han ikke er en Oslo-gutt, men kommer fra Volda)

Molde ser på to alternativer, hvor begge kan komme gratis Ørjan Nyland ble dumpet av Norwich og Ethan Horvath sin avtale med Club Brugge går ut på dato 30 juni. – De har en ting til som er felles, de har begge voktet buret til Molde.

Les: Har en favorittklubb blant de som kan betale 4 millioner i uka

Den igjen klubbløse norske landslagskeeperen Ørjan Nyland ble for «liten» for Norwich etter de klarte å komme tilbake til Premier League. Nyland som kom på kortsiktig kontrakt i vinter ble på mange måter offer for klubbens suksess. Førstekeeper Tim Krul var i vinter klar på at han skulle opp til Premier League uansett om det ble med Norwich eller ikke, i tillegg har de signerte keeper Angus Gunn fra Southampton for 5 millioner pund.

Lys i enden av tunellen

30 år gamle Ørjan Nyland, som to sesonger har vært reservekeeper i Aston Villa før han ble dumpet i oktober i fjor håpet i det lengste å fortsette å spille fotball i England. – Nå har et kanskje åpnet seg opp en mulighet hos serieleder Molde.

Andreas Linde er på utgående kontrakt og er usikker på hva han skal gjøre, det går rykter om klubber både i Europa og hjemme i Sverige.

Les: Roma måtte skrote grandiose planer for José Mourinho

USA landslagsspiller Ethan Horvath er mer på på en opptur en Nyland, for tre uker siden ble den store helten da han reddet et straffespark på overtid av andre ekstraomgang og sikret seier over Mexico i nasjonsligaen i Nord-Amerika.

Det er ventet en avgjørelse fra Andreas Linde i løpet av noen få dager.