Flick dro inn det som var av titler hos Bayern, gikk adskillig tråere med Tyskland. (foto: bayern, twitter)

Da det kom meldinger om at Hansi Flick hadde meldt seg på spanskkurs etter at Xavi hadde gitt verden beskjed han gir seg hos Barcelona, spant ryktet umiddelbart om at den tidligere tyske landslagstreneren ønsket seg Barca-jobben. Nå melder den tyske overgangsjournalisten Christian Falk at Flick er på god vei til å få jobben.

Han ledet Bayern München til Champions League-tittelen og the Treble i 2019/20-sesongen, Barcelona trenger en trener som har stått seirende igjen i en Champions League-finale.

LES: Er ikke klar for Liverpool

-Hansi Flick er ikke lenger et tema hos Bayern. Flick selv vil også foretrekke å ta jobben hos Barcelona, der Xavi drar til sommeren. Avtalen med superagent Pini Zahavi kan lønne seg for Hansi Flick. Israeleren, som har sitt kontor i London, har ikke bare de beste kontaktene i Premier League. En av hans nærmeste venner er Joan Laporta, Barcelona-presidenten, begynner Falk i The Daily Briefing.

-Zahavi tilbrakte nylig flere dager i Barcelona og møtte Laporta for å snakke med ham om Flick. Flick lærer allerede spansk. Med Ilkay Gundogan, Marc-Andre ter Stegen og Robert Lewandowski, kjenner han noen nøkkelspillere fra DFB og Bayern München. Med Lewandowski har han en stor talsmann internt, doserer overgangsjournalisten.

ENGELSKE KLUBBER: Engelsk fotball håver inn milliarder på ny drømmeavtale

En stor og ikke ubetydelig fordel for Barcelona med Hansi Flick, er at tyskeren står i ledighetskøen og slipper å kjøpes ut for 100 millioner+.

Alt du trenger å vite: Barcelona – Mallorca