Har flere titler enn tapte kamper som Bayern-manager. (foto: bayern, twitter)

De som var i tvil for noen dager siden har fått den bekreftelsen de trengte da Hansi Flick før helgen ga beskjed om at han ville gi seg som manager i Bayern München til sommeren. Landslagssjef Joachim Löw som har mistet litt av grepet bestemte seg for å gå av etter sommerens EM istedenfor etter VM i Qatar som først tenkt.

Alle pekte først på Liverpool manager Jürgen Klopp som arvtager for landslagssjefen, men da han for en måned siden ga klar beskjed om at det ikke var aktuelt gitt det tyske fotballforbundet nedover lista og der befant mannen som fikk Bayern München tilbake på vinnersporet seg.

Les: Solskjær lover United-supporterne at det umulige fortsatt er mulig

Mange knyttet Hansi Flick sin oppsigelse i den tyske storklubben til konflikten med sportsdirektør Hasan Salihamidzic, men de fleste inkludert Bild og Sky Sports peker nå på jobben som landslagssjef. – De melder Flick ikke ville sagt opp verdens viktigste managerjobb med mindre en avtale med forbundet var på plass.

Det er ventet en formell annonsering fra forbundet etter sesongen er ferdig, men før EM sluttspillet.

Som hver eneste gang en viktig managerjobb blir ledig, peker presse på RB Leipzig manager Julian Nagelsmann som den neste sannsynlige manageren for Bayern München.

Les på Popidol: Texas sier «Hi»