Ben Kantie Karamoko (saint etienne)

Klassisk sjekkestrategi: – være interessert, men benekte alt.  Det går rykter om at Rosenborg har kastet seg inn i kampen om St.Etienne spilleren Benjamin Karamoko.

Akkurat som Manuell i Hotell i særklasse benekter de å vite noe som helst.

Det er ikke bare løse rykter, Benjamin Karamoko trener for øyeblikket sammen med Haugesund og det er klubben selv som forteller at Rosenborg er på banen. Da Eurosport spør Rosenborg trenger Kåre Ingebrigtsen sier han at de knapt kjenner til spilleren.

Les: Var lagkamerat med Søderlund i St. Etienne, i mai møtes de trolig i Eliteserien

«Jeg kjenner ikke til typen, nei. Jeg synes det er fantastisk at det er kommet ut. Jeg har hørt navnet tidligere, det er det eneste», sier Ingebrigtsen.

Så dere snuser ikke på ham?

«Det er et navn som har sirkulert, men at vi snuser på ham… det synes jeg er artig, sier han».

Den 22 år gamle spilleren har et lønnskrav som hverken Haugesund eller Rosenborg har mulighet til å møte, leder i Haugesund Erik Opedal fortalte Haugesunds Avis at det var hinsides. – Han krever 150 000 i uken. (Like mye som en Ranheim spiller tjener på en hel sesong).

Da Nicklas Bendtner kom til Rosenborg landet han på en årslønn i underkant av 5 millioner, noe som var 1/3 del av det han tjente året før. At de skulle betale mer enn det for en spiller de «nesten» ikke har hørt om er usannsynlig.

 

Sjekk ut oddsen